Pink Lemonade Pie

Pink Lemonade Pie
Pink Lemonade Pie wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 121 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, lody waniliowe, różowy koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka, Pink Lemonade Dip, oraz Pink Lemonade Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
W dużej misce wymieszaj lody, koncentrat lemoniady, ubitą polewę i kilka kropli koloru spożywczego. Łyżką i rozprowadzić mieszaninę lodów do schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zamrozić do twardości, około 4 godzin.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na kilka minut przed cięciem.
6
Dekoruj skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn