Pink Lemonade Pie
Pink Lemonade Pie wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 121 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, lody waniliowe, różowy koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka, Pink Lemonade Dip, oraz Pink Lemonade Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
W dużej misce wymieszaj lody, koncentrat lemoniady, ubitą polewę i kilka kropli koloru spożywczego. Łyżką i rozprowadzić mieszaninę lodów do schłodzonej skorupy.
Zamrozić do twardości, około 4 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej na kilka minut przed cięciem.
Dekoruj skórką z cytryny.