Pilaw ryżowy z rukolą i pistacjami

Pilaw ryżowy z rukolą i pistacjami
Pilaw ryżowy z rukolą i pistacjami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rukoli, soli, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pilaw z dzikiego ryżu z żurawiną i pistacjami, Pilaw ryżowy z suszonymi wiśniami i prażonymi pistacjami, oraz Pilaw z kurczaka z pistacjami i cytryną.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szalotki i gotować przez 4 protokół. Wymieszać z ryżem i smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
RyżRyż
3
Dodać bulion, wino, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z rukolą i pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
RukolaRukola
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn