Pilaw ryżowy z podsmażoną cebulą i koperkiem
Pilaw ryżowy z podsmażoną cebulą i koperkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pilaw ryżowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pilaf Ryżowy Koperkowy, Ryżowy Pilaw Z Migdałami I Koperkiem Przepis, oraz Vidalian cebula faszerowana ryżem-Pilaf z soczewicy.
Instrukcje
Gotować pilaw zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z koperkiem i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Przenieść pilaw do dużej miski i złożyć w mieszaninie cebuli. Bezstresowa Wskazówka: z zapakowaną mieszanką pilawów nie ma potrzeby smażenia ryżu ani mierzenia przypraw.