Pilaw kukurydziany i orzechowy
Pilaw kukurydziany i orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 128 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka instant brązowy ryż, pekan, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Lemon Pecan Pilaf, Pilaf Ryżowy Pecan, oraz Pilaf Ryżowy Pecan.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
W międzyczasie, płaszcz dużą patelnię nonstick z gotowania sprayu; dodać cebulę, i gotować 5 do 6 minut lub aż brązowy.
Dodać kukurydzę i bazylię; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać ryż, pietruszkę, orzechy pekan, jogurt na bazie pasty, i sól. Rzucaj delikatnie.