Pilaw jęczmienny z Podsmażonymi grzybami to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieczarki, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, oraz Kuskus pilaw z pieczarkami smażonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć suszone borowiki i wrzącą wodę w misce; przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Borowiki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odcedzić na sicie nad miską, zastrzegając płyn grzybowy. Pieczarki borowiki drobno posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
3
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej żeliwnej lub ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać posiekane pieczarki; gotować przez 5 minut lub aż zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki Białe
5
Dodać borowiki, wino, pieprz i czosnek; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Pieprz
Wino
6
Zdjąć z ognia.
7
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużym sosie-patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać cebulę; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
9
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy, 2 1/4 szklanki wody, mieszankę borowików, jęczmień i sól, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż jęczmień będzie miękki. Puch widelcem; natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pietruszka-nać
Jęczmień
Woda
Sól
10
Ostrożnie rozpuścić masło w żeliwnej lub ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodać pokrojone pieczarki, i smażyć przez 5 minut lub aż rumiane. Na wierzch pilaw z podsmażonymi grzybami.