Pilau Żurawinowo-Orzechowy
Pilau żurawinowo-orzechowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, masło, żurawinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Pilau Żurawinowo-Orzechowy, Ketmia Jadalna (Okra) Pilau, oraz Kurczak Pilau.
Instrukcje
Pekan ciepła w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż pekan są tosty i pachnące.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 2 protokół. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiej, i smażyć 10 minut lub do złotego koloru i przetargu.
Dodać żurawinę i kolejne 2 składniki i smażyć 3 minuty lub do wchłonięcia płynu. Wymieszaj mieszankę szalotki, tosty pekan i pietruszkę na gorący ugotowany ryż.
Uwaga: Konriko dziki Pecan brązowy ryż z Luizjany jest jednym z naszych ulubionych. Znajdź go w supermarkecie lub zamów bezpośrednio od konriko.com.