Pilaf Z Brązowego Ryżu

Pilaf Z Brązowego Ryżu
Pilaw z brązowego ryżu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bulionu z kurczaka mniej sodu, sól, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pilaf Z Brązowego Ryżu, Pilaf Z Brązowego Ryżu, oraz Pilaf Z Indyka-Brązowy Ryż.

Instrukcje

1
Bulion zagotować w ciężkim rondlu; wymieszać ryż i 5 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu od 50 do 55 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać z zieloną cebulą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MigdałyMigdały
RyżRyż
3
Wskazówka: brązowy ryż ma dwa razy więcej błonnika niż biały ryż. Zwiększenie błonnika w diecie może pomóc kontrolować poziom cukru we krwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Ryż BiałyRyż Biały
CukierCukier

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn