Piknikowe Crostini z pieczoną wołowiną, Chimichurri i jajkiem przepiórczym
Piknikowe Crostini z pieczoną wołowiną, Chimichurri i jajkiem przepiórczym może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na 13,64 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2128 kalorii, 103g białka, oraz 114g tłuszczu na porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, szalotkę, jajka przepiórcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Crostini z pieczoną wołowiną i granatem, Crostini z pieczoną wołowiną i salsą Fresca, oraz Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić crostini: Rozgrzej piekarnik do 37
Pokrój bagietkę na dziesięć 1/4 cala.- grube kromki na przekątnej (zachowaj resztki chleba do innego użytku).
Posmaruj lekko obie strony każdego plastra olejem i posyp solą i pieprzem.
Ustaw plastry na obramowanej blachy do pieczenia i piec, aż złoty kolor i chrupiące, obracanie patelni w połowie gotowania, o 15 minut w sumie.
Ubij razem 1/4 szklanki oleju, ocet, szalotka, czosnek, sól, i pieprz czerwony płatki w małej misce.
Rozbij każde jajko przepiórcze do własnej małej miski lub kubka (przebij membranę pod skorupą czubkiem noża).
Rozgrzej średnią patelnię nieprzywierającą na małym ogniu i posmaruj olejem. Przesuń 5 jaj z misek na patelnię, przykryj patelnię i gotuj, aż białka są ustawione, ale żółtka są jasnożółte, około 2 minut.
Przenieś ugotowane jajka do pojemnika wyłożonego papierem woskowym, aby zabrać je na piknik. Powtórz z pozostałymi 5 jajkami.
Natkę pietruszki i oregano wymieszać z mieszanką szalotki tuż przed podaniem. Na każdym crostini ułożyć złożony plasterek wołowiny, skropić sosem, a na wierzchu jajko.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje na Fingerfood. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować, to markus Huber Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.