Pikle z dyni so-słodkie
Przepis na So-Sweet Squash Pickles można przygotować w około 30 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 121 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka cebuli, soli, nasion gorczycy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie nie jest takie super. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Ginger Pickles , Japanese Pickles i Refrigerator Carrot and Cucumber Pickles .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj dynię, cebulę, czerwoną paprykę i sól. Przykryj i odstaw do lodówki na 1 godzinę; odcedź.
W dużym rondlu wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadź do wrzenia.
Dodaj mieszankę z dyni i zagotuj ponownie.
Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez co najmniej 4 dni przed podaniem. Można przechowywać w lodówce do 3 tygodni.