Pikle z dyni so-słodkie

Pikle z dyni so-słodkie
Przepis na So-Sweet Squash Pickles można przygotować w około 30 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 121 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka cebuli, soli, nasion gorczycy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie nie jest takie super. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Ginger Pickles , Japanese Pickles i Refrigerator Carrot and Cucumber Pickles .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj dynię, cebulę, czerwoną paprykę i sól. Przykryj i odstaw do lodówki na 1 godzinę; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W dużym rondlu wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadź do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj mieszankę z dyni i zagotuj ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Zdjąć z ognia, ostudzić.
5
Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez co najmniej 4 dni przed podaniem. Można przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn