Przepis Pikantny zielony i czerwony Schab Tostadas jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 267 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, oregano, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone jabłko, można śledzić to danie główne z Szarlotka Gruszka Szarlotka jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Tostadas Wieprzowe, Pikantne Tostadas Wieprzowe, oraz Pikantna Meksykańska Pork Tostadas (Tinga).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować wieprzowinę, połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Polędwicę wieprzową natrzeć mieszanką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr mięsa zarejestruje 155; ostudzić i zmiażdżyć 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Aby przygotować salsę, podgrzej patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Podsmaż cebulę i czosnek przez 2 minuty; dodaj czerwoną paprykę i następne 5 składników (papryka przez zieloną salsę). Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 20 minut. Wymieszać z jabłkiem i kolendrą i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.