Pikantny Włoski Kurczak
Przepis Pikantny włoski kurczak jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Na $1.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pokrojonego kurczaka brojlerów-Frytkownica, przyprawy, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Kurczak, Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść kurczaka, boki skóry w dół, w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Pozostałe składniki wymieszać.
Połowę mieszanki majonezu posmarować kurczakiem.
Przykryć i piec 30 minut. Obróć kurczaka; zmiażdż pozostałą mieszankę majonezu.
Piec ok. 30 minut lub do momentu aż sok z kurczaka nie będzie już różowy po przecięciu najgrubszych kawałków. (Jeśli kurczak zaczyna brązowieć zbyt szybko, przykryj folią aluminiową.) Wyrzucić pozostałą mieszaninę majonezu.