Pikantny słodko-kwaśny klopsik
Pikantny słodko-kwaśny klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 9 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, mieloną wołowinę, mieszankę brązowego cukru Splenda® i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać słodzik bez kalorii, możesz śledzić to danie główne z Zdrowa Pojedyncza Porcja Do Mikrofalówki Ciasto Z Kaszą Gryczaną Bananową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jill ' s Sweet and Tangy Meatloaf, Słodkie i pikantne klopsy zuzi, oraz Klopsiki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połączyć mieloną wołowinę, bułkę tartą, sól, zmielony czarny pieprz, jajka, płatki cebuli i 1/2 puszki sosu pomidorowego.
Dobrze wymieszać i umieścić na patelni Bochenek 5x9 cala.
Popchnij klopsiki w dół do patelni tworząc dobrze dla sosu na wszystkich krawędziach.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
W międzyczasie, w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostały sos pomidorowy, Splenda ® Brown Sugar Blend, ocet, Splenda® granulowany słodzik i musztarda. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Po ugotowaniu klopsa przez 40 minut wyjąć z piekarnika i polać sosem na wierzch klopsa.
Wróć do piekarnika i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Odstawić na 5 minut przed wyjęciem z patelni.