Pikantny Sos Z Indyka

Pikantny Sos Z Indyka
Pikantny sos z indyka może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 100 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, mąka, kapie z pieczonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Indyk i sos pikantny Herbed gofry, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Pikantny Sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć indyka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Umieścić sitko na małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Do sitka wlać kapiele (soki z indyka i tłuszcz) z patelni. Odcedzić 2/3 szklanki tłuszczu z wierzchu kapieli; umieścić tłuszcz w rondlu 3-ćwiartkowym. Usunąć pozostały tłuszcz (lub jeśli nie ma wystarczającej ilości tłuszczu, dodać tyle stopionego masła do tłuszczu, aby odmierzyć 2/3 szklanki). Zachowaj Pozostałe krople.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Trzepaczką wymieszać mąkę z tłuszczem w rondlu. Gotować na średnim ogniu 1 do 2 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Zdjąć z ognia.
6
Odmierz zarezerwowane krople razem z bulionem; dodaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać równą 5 szklanek płynu. Stopniowo mieszaj mieszaninę bulionu w mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu (5 do 6 minut), stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn