Pikantny Sos Z Indyka

Pikantny Sos Z Indyka
Pikantny sos z indyka może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 100 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, mąka, kapie z pieczonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Indyk i sos pikantny Herbed gofry, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Pikantny Sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć indyka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Umieścić sitko na małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Do sitka wlać kapiele (soki z indyka i tłuszcz) z patelni. Odcedzić 2/3 szklanki tłuszczu z wierzchu kapieli; umieścić tłuszcz w rondlu 3-ćwiartkowym. Usunąć pozostały tłuszcz (lub jeśli nie ma wystarczającej ilości tłuszczu, dodać tyle stopionego masła do tłuszczu, aby odmierzyć 2/3 szklanki). Zachowaj Pozostałe krople.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Trzepaczką wymieszać mąkę z tłuszczem w rondlu. Gotować na średnim ogniu 1 do 2 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia.
6
Odmierz zarezerwowane krople razem z bulionem; dodaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać równą 5 szklanek płynu. Stopniowo mieszaj mieszaninę bulionu w mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
7
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu (5 do 6 minut), stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn