Pikantny Sos Morelowo-Musztardowy
Pikantny sos morelowo-musztardowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, korzeń imbiru, Smucker 's® orchard' s Coastal valley brzoskwiniowe konfitury morelowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj SOS Morelowo-Musztardowy, Szynka glazurowana z sosem morelowo-musztardowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem morelowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz konfitury, musztardę, sos sojowy, ocet i piernik w średniej misce mikrofalowej; dobrze wymieszaj.
Kuchenka mikrofalowa na wysoki 30 sekund lub aż ciepłe. Mieszaj.
Podawać na grillowanej wieprzowinie, kurczaku lub szynce lub używać jako sos do zanurzania z przystawkami.