Pikantny smarowidło z serem czosnkowym

Pikantny smarowidło z serem czosnkowym
Potrzebujesz bezglutenowej, lakto ovo-wegetariańskiej i podstawowej przyprawy ? Pikantny krem z serem czosnkowym może być super przepisem do wypróbowania. Za 77 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 247 kalorii . Ten przepis służy 16 osobom. Udaj się do sklepu i kup skórkę z cytryny, warzywa, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39% . Ten wynik jest raczej zły. Kanapka z cukinią i rzodkiewką z kremem z koziego sera cytrynowo-ziołowego , pasta z zielonego sera koziego i pasta z cukinii podawana z chlebem rzemieślniczym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Usuń papierową skórkę z czosnku (nie obieraj ani nie rozdzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Odetnij wierzchołki główek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Posmaruj olejem. Owiń każdą żarówkę wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do momentu, aż zmiękną. Schłodzić przez 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W małym rondlu rozpuść masło. Wyciśnij zmiękczony czosnek na patelnię; wymieszać sok, szczypiorek, wodę, skórkę z cytryny, pietruszkę, rozmaryn i sól; gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do momentu wchłonięcia większości płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieś do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodaj serek śmietankowy; przykryć i miksować do momentu wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
8
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn