Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego pstrąga z prostą sałatką ogrodową. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 76g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 7,12 zł za porcję. Mieszanka cytryny, grecki jogurt, pstrąg tęczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli, Pstrąg pieczony w ziołach i chrzan, oraz Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200C/Gaz 6 / wentylator 180C. pokrój połowę cytryny i włóż plastry, z gałązkami koperku, do jamy pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pstrąg
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połóż rybę na naoliwionej blasze do pieczenia i wykonaj 4 ukośne ukośniki z jednej strony o długości około 4 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Skropić rybę 1 łyżką oliwy z oliwek, obficie przyprawić i piec 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wstawiamy czajnik do zagotowania, następnie do jogurtu mieszamy posiekany koperek z wyciśniętym cytryną i odrobiną soli i pieprzu, odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Posypać solą na ciętej stronie ząbka czosnku i natrzeć go wewnątrz małej miseczki jest to dobry sposób na uzyskanie smaku czosnku do jedzenia bez jego zbyt mocnego. Opróżnić wrzącą wodę z czajnika do małego rondla, doprowadzić do wrzenia i gotować fasolkę przez 3-4 minuty, aż gotowane, ale jeszcze lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Fasola Szparagowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Odcedzić fasolę i wrzucić je do garlicky miski z rzodkiewki i pozostałego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Dodatki (opcjonalnie)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać rybę z ciepłą fasolą i sosem jogurtowym. Pozostałą cytrynę pokroić w Klin, aby przecisnąć pstrąga i sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Dodatki (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pstrągi można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.