Pikantny Południowo-Zachodni Tabbouleh

Pikantny Południowo-Zachodni Tabbouleh
Pikantny Południowo-Zachodni Tabbouleh może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Tabbouleh, Southwestern Quinoa Tabbouleh, oraz Pikantny łosoś tabbouleh.

Instrukcje

1
Połącz bulgur, 1 1/4 szklanki wrzącej wody i 1 1/2 łyżeczki oleju w średniej misce; przykryć i odstawić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odcedzić bulgur przez drobne sito; umieścić bulgur w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj kolendrę i pozostałe składniki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane obrane awokadoposiekane obrane awokado0warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulgur niepoddany obróbce cieplnejbulgur niepoddany obróbce cieplnej0warzywo (np. szpinak)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek obrany w kostkęogórek obrany w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula0warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone0warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony0warzywo (np. szpinak)pieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony2warzywo (np. szpinak)papryka jalapeño pokrojona w kostkępapryka jalapeño pokrojona w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2warzywo (np. szpinak)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1warzywo (np. szpinak)suszone oreganosuszone oregano0warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1DashSOS paprykowy (np. Tabasco)SOS paprykowy (np. Tabasco)28papryka habanero1/4 szklanki pokruszonego queso fresco1/4 szklanki pokruszonego queso fresco2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepionowo pokrojona czerwona cebulapionowo pokrojona czerwona cebula1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidor posiekany w kostkępomidor posiekany w kostkę2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryka żółta pokrojona w kostkępapryka żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn