Pikantny Posiekany Stek
Pikantny posiekany stek to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Saucy Pan Steak, Sosny Stek Z Polędwicy, oraz Pikantne Paski Do Steków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mięso i pieprz; kształtować na 4 (1/2-cala-gruby) owalne paszteciki. Roztopić 1 łyżeczka. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F).
Przełożyć na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni.
Dodać grzyby i cebulę; gotować i mieszać 3 min. Wymieszać w sosie Worcestershire; gotować i mieszać 2 min lub aż cebula są chrupiące-przetargu.
Dodać krem do gotowania; gotować od 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, często mieszając. Łyżka na paszteciki; wierzch z pietruszką.