Pikantny Pomidorowy Bekon Biszkopt Bites
Pikantny pomidorowy bekon biszkopt Bites może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać mix, parmezan, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pikantny Pomidorowy Bekon Biszkopt Bites, Pikantne Biszkopty, oraz Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. lekko spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, ser, cukier, włoskie przyprawy i czerwona papryka.
Dodaj 1/3 szklanki majonezu i mleka, mieszając widelcem do zwilżenia. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 5 lub 6 razy. Pat lub roll ciasta do 1/4-cala grubości.
Wytnij za pomocą 1 3/4-calowego okrągłego noża; umieść rundy na arkuszu ciastek.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Lekko schłodzić.
Herbatniki posmarować połową pozostałego 1/3 szklanki majonezu; każde biszkopt ułożyć plasterkiem pomidora.
Plastry pomidora rozłożyć z pozostałym majonezem; posypać równomiernie boczkiem i cebulą.