Pikantny Ocet Coleslaw

Pikantny Ocet Coleslaw
Pikantny ocet Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Mieszanka soli, cukru, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Osty Coleslaw, Fire ' N Ice Vinegar Coleslaw, oraz Ocet Coleslaw z jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kuchenka mikrofalowa pierwsze 7 składniki w szklanej misce 1-quart w wysokiej 3 do 4 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Ochłoń.
3
Połącz kapustę, paprykę, pimiento i, w razie potrzeby, cebulę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Mżawka z opatrunkiem, podrzucanie do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 3 dni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn