Pikantny Ocet Ananasowy-Vinagre
Pikantny ocet ananasowy-Vinagre jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 384 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Mieszanka liści oregano, ananasów, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ostry Ocet Ananasowy, Kurczak i pasternak "frytki" z ostrym octem, oraz Ostra wołowina i ogórki z czarnym octem.
Instrukcje
Odciąć szczyty off ananasy i wyrzucić. Dużym nożem odetnij skórkę od ananasów, pozostawiając jak najmniej ananasa.
Włóż skórki do garnka wystarczająco dużego, aby je wygodnie trzymać i wlej wystarczającą ilość wody, aby pokryć. Doprowadzić do wrzenia na małym lub średnim ogniu i gotować, aż skórka ananasa będzie bardzo miękka, o 30 protokół.
W razie potrzeby dodać wodę, aby utrzymać płukanie w zanurzeniu.
W międzyczasie, umieścić cebulę, oregano, pieprz, czosnek, habanero lub inne chile pieprz, ocet, i sól w dużym słoiku z pokrywką szczelnie dopasowane.
Przecedzić płyn ananasowy do słoika. Jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu, aby pokryć składniki, dodaj więcej wody do ananasa i gotuj przez 20 minut. Smak i dodać trochę więcej soli i / lub trochę octu, jeśli uważasz, że to potrzebuje. Możesz go użyć, gdy tylko ostygnie, ale będzie lepiej, gdy siedzi.