Pikantny (lub łagodny) sos orzechowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sosu, więc dać pikantny (lub łagodny) sos orzechowy spróbować. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka oleju sezamowego, kremowe masło orzechowe, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Domowy ser pimiento Drew-pikantny lub łagodny, Bezglutenowy ryż Basmati-Indyjski (łagodny lub pikantny), oraz Domowy {Łagodny} Sos Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu ubijamy bulion, masło orzechowe, sos sojowy, olej sezamowy i olej chili. Ustaw patelnię na średnim ogniu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i niech gotować przez 5 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w plastikowym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.