Pikantny kurczak II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pikantnego kurczaka II. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 302 kalorie, 20g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól czosnkowa, kurczak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantny Kurczak, Pikantny Stek Z Kurczaka, oraz Pikantny Bourbon BBQ Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W rondlu na małym ogniu wymieszaj masło, sok z cytryny, ocet jabłkowy, sól czosnkową, sól cebulową i pieprz. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści.
Ułóż kawałki kurczaka w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku. Włącz kawałki kurczaka i kontynuować pieczenie 30 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne.