Pikantny Krem Kukurydziany
Jeśli 1,29 zł za porcję spada w budżecie, Pikantny krem kukurydziany może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Jeśli masz ziarna kukurydzy, pieprz Jalapeno, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantny Krem Na Parze, Chawanmushi (Pikantny Krem Jajeczny Na Parze), oraz Pikantny Krem Z Dziką Pokrzywą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. Lekko płaszcz cztery 5-uncji budyń kubki z warzyw gotowania sprayu.
Umieść filiżanki na patelni o wymiarach 9 na 9 cali. W średniej patelni, połączyć olej, szynka, jalapeno, pomidory, i szalotki.
Saute na średnim ogniu, aż warzywa są miękkie, ale nie brązowy. Mieszamy kukurydzę i dzielimy na puchary budyniowe. Na wierzch każdego z serem. W średniej misce ubij jajka, a następnie zmiksuj śmietanę, mleko i sól.
Wlać warzywa do filiżanek.
Umieść patelnię na stojaku piekarnika.
Wlać tyle gorącej wody do patelni, aby dostać się w połowie kubków.
Piec około 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
* Lub zastąpić 3/4 szklanki mleka.