Pikantny gulasz z tilapią i koprem

Pikantny gulasz z Tilapi i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 404 kalorie, 25g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka butelkowanego sosu arrabbiata, sok z małży, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Czerniona Tilapia z koprem włoskim i kapustą, Chrupiące filety z tilapii z koprem włosko-miętowym Tzatziki, oraz Tilapia z sosem koperkowo-jogurtowym i kuskusem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście na miarę 2 łyżek stołowych.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cienko pokroić cebulkę kopru włoskiego.
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać pokrojony koper włoski; gotować 1 minutę, często mieszając. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i gotować 4 minuty lub do kopru włoskiego jest kruchy-delikatny.
Dodać czosnek do patelni; gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodaj sos arrabbiata, 1/2 szklanki wody, i sok z małży na patelni; dusić 5 protokół.
Dodaj tilapia do patelni; przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub do momentu zakończenia. Gulasz podzielić na 4 miseczki i równomiernie posypać zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.