Need a dairy free main course? Pikantny gulasz wołowy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz paprykę, cebulę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantny Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy Na Słodko I Słono, oraz Pikantny Gulasz Wołowy Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. w piekarniku 4-quart Holenderski, wymieszać wołowinę, cebulę, pomidory, przyprawione sól, pieprz i liść laurowy. W małej misce, wymieszać wodę i mąkę; wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Liście Laurowe
Pomidor
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Cebula
Woda
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Przykryć; piec 2 godziny, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wymieszać z ziemniakami i marchewką. Przykryć; piec od 1 godziny do 1 godziny 30 minut dłużej lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.