Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi
Pikantny gulasz wieprzowy z kluskami ziemniaczanymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu, masła, masła i ziemniaków ziołowych oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny gulasz wołowy z pierogami, Pikantny gulasz z kurczaka i pierogi (Gotowanie dla 2), oraz Gulasz z pierogów wieprzowych i herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprawić wieprzowinę pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju 3 do 4 minut lub do brązowego, obracając się do brązowego równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać razem SOS, musztarda, ocet, sos Worcestershire i papryka czerwona; wymieszać z wieprzowiny.