Pikantny Grillowany Indyk

Pikantny Grillowany Indyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego grillowanego indyka. Ten przepis zawiera 12 porcji z 597 kalorii, 70g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sos worcestershire, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Kanapka Z Indykiem, Pikantny Pieczony Indyk, oraz Pikantna Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń podroby z indyka (wyrzuć lub Zachowaj do innego użytku). Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Umieść indyka na patelni ociekowej; grill, pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Tymczasem w małym rondlu połącz pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia. Odstaw 2/3 szklanki do podania.
5
Grilluj indyka 1-2 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 180°, często fastrygując pozostałym sosem. Przykryj i odstaw na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Podawać z zarezerwowanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn