Pikantny Flat Iron Steak Rub
Spicy Flat Iron Steak Rub to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta marynata ma 562 kalorie, 44g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ancho chile w proszku, stek z płaskiego żelaza, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, Mojo Flat Iron Steak, oraz Marynowany Stek Z Płaskiego Żelaza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brązowy cukier, czosnek w proszku, cebula w proszku, chili w proszku, ancho chile w proszku, chipotle chile w proszku, bez soli mieszanki przypraw, sól, i pieprz razem w misce, aż dokładnie wymieszane.
Posypać obie strony steku i wcierać w mięso. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, lub do 2 dni.
Przed gotowaniem skrop stek olejem roślinnym i wcieraj olej w mięso. Gotować według uznania.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019