Pikantny Flat Iron Steak Rub

Pikantny Flat Iron Steak Rub
Spicy Flat Iron Steak Rub to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta marynata ma 562 kalorie, 44g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ancho chile w proszku, stek z płaskiego żelaza, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, Mojo Flat Iron Steak, oraz Marynowany Stek Z Płaskiego Żelaza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać brązowy cukier, czosnek w proszku, cebula w proszku, chili w proszku, ancho chile w proszku, chipotle chile w proszku, bez soli mieszanki przypraw, sól, i pieprz razem w misce, aż dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać obie strony steku i wcierać w mięso. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Przed gotowaniem skrop stek olejem roślinnym i wcieraj olej w mięso. Gotować według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
StekStek
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn