Pikantny dorsz kukurydziany (jaśniejszy )

Pikantny dorsz kukurydziany (jaśniejszy )
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego dorsza kukurydzianego (lżejszego). Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dorsza, czosnek w proszku, produkt jajeczny bez cholesterolu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz Kukurydziany Na Ostro, Pikantny Boczek Z Mąki Kukurydzianej, oraz Pikantna mąka kukurydziana-crusted Catfish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 260°. lekko nasmarować blachę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój filety rybne na kawałki o wymiarach 4x2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem produktu jajecznego i margaryny. Zanurz rybę w produkcie jajecznym, a następnie zalej mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
RybyRyby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
4
Umieść rybę na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Mżawka margarynę nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
RybyRyby
6
Piec 10 do 12 minut, obracając ryby raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn