Pikantny Dip ze szpinakiem (lżejszy )
Pikantny Dip szpinakowy (lżejszy ) wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 72 i kosztuje 11 centów za porcję. Ta przystawka ma 9 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną musztardę, śmietanę, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny Dip ze szpinakiem (lżejszy ), Pikantny Meat Loaf (lżejszy ), oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek.
Instrukcje
Szpinak gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko ostudzić; ścisnąć, aby dobrze spuścić.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj kwaśną śmietanę, jogurt, estragon, sól, musztardę, pieprz i czosnek. Wymieszać z gotowanym szpinakiem, kasztanami wodnymi i zieloną cebulą.
Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.