Pikantny Chleb Kukurydziany Jalapeño
Przepis Pikantny chleb kukurydziany Jalapeño jest gotowy w około 53 minuty i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, miód, beztłuszczową maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pikantny Chleb Kukurydziany Jalapeno, Chleb Kukurydziany Jalapeño, oraz Chleb Kukurydziany Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 9-calową patelnię żeliwną pokrytą natryskiem do gotowania w piekarniku 5 minut lub do ogrzania.
Połączyć mąkę kukurydzianą, kukurydzę, sól i sodę oczyszczoną w dużej misce, mieszając trzepaczką; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę, ser, jalapeos, masło, miód, olej, i jajka w małej misce; dodać do mieszanki mąki kukurydzianej. Mieszać tylko do połączenia. Wymieszać łyżką do rozgrzanej patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.