Pikantny Boczek Guacamole

Pikantny Boczek Guacamole
Pikantny bekon Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz sok z limonki, marynowane Jalapeno, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pikantny Guacamole Bacon Burger, Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka, oraz Pikantne Guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni i ustawić na średnim ogniu. Gotować, obracając, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
3
W międzyczasie, połów i pit awokado. Miarka awokado do średniej miski i dodać sok z limonki, kminek, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozgnieść widelcem, aż do połączenia, ale nadal nieco grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj czerwoną cebulę, marynowane jalapenos, solanka i pomidory, rezerwując kilka kawałków pomidora i niektóre jalapenos do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Pokruszyć boczek w misce, zachowując łyżkę do dekoracji, i wymieszać razem, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Udekoruj zarezerwowanym boczkiem, pomidorem, jalapenos i kilkoma wyciśnięciami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn