Pikantno-Słodkie żeberka i fasola
Pikantno-Słodkie żeberka i fasola to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, galaretkę jalapeño, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-pikantne żeberka, Żeberka Sweet N Spicy, oraz Sweet ' N Spicy BBQ żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w kuchence elektrycznej 5-quart; odstawić.
Żeberka pokroić; posypać czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Umieść żeberka na patelni do pieczenia.
Broil 5 1/2 cali od ciepła 18 do 20 minut lub aż rumiane, obracając raz.
Dodajemy żeberka do powolnej kuchenki i posypujemy cebulą.
Połącz galaretkę, sos barbecue i ostry sos w rondlu; gotuj na małym ogniu, aż galaretka się rozpuści.
Zalać żeberka; delikatnie wymieszać.
Przykryć i gotować w wysokiej 5 do 6 godzin lub w niskiej 9 do 10 godzin.
Odsączyć mieszankę fasoli, zastrzegając SOS. Odtłuszczone tłuszcze z sosu. Ułóż żeberka na mieszance fasoli; podawać z sosem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Kraft Thick ' N Spicy Hickory Smoke Barbecue Sauce i Tabasco Green Pepper Sauce.