Pikantno - słodki glazurowany łosoś może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 299 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantno-Słodki Glazurowany Łosoś, Słodki I Pikantny Glazurowany Łosoś, oraz Słodki i pikantny glazurowany łosoś z brzoskwinią i pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łososia umieścić w płytkim, płaskim naczyniu, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Połączyć ocet, oliwa z oliwek, sos sojowy, woda, sok z cytryny, płatki czerwonej papryki, cebula w proszku, czosnek w proszku, kolendra, i brązowy cukier w blenderze. Zmiksować do rozpuszczenia brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wylać marynatę na łososia, aby pokryć równomiernie. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Wyłożyć patelnię do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Łososia wyjąć z marynaty i ułożyć na przygotowanej patelni; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Pozostałą marynatę przełożyć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
7
Włącz brojlery do niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Łosoś Broil około 6 cali od ciepła przez 5 minut; pędzel z pozostałą marynatą. Dusić dodatkowe 5 do 10 minut, szczotkowanie 2 lub 3 więcej razy z dodatkową marynatą. Łosoś robi się, gdy ryba nie jest już jaskrawoczerwona i może być płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Tymczasem gotować pozostałą marynatę na małym ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się o jedną trzecią, 5 do 10 minut. Użyj gotowanej marynaty jako sos do zanurzania lub skrop łososia tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.