Pikantne Żeberka Z Grilla

Pikantne Żeberka Z Grilla
Przepis Saucy Foil-Pack Barbecue żeberka gotowe w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 487 kalorii, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka żeberek wieprzowych, oryginalnego sosu barbecue, pomarańczowej marmolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cheddar Barbecue kiełbasa i ziemniaki opakowanie foliowe obiad, Warzywa Foliowe, oraz Opakowanie Foliowe Kurczak.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać sos barbecue, marmoladę i sos pieprzowy do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Ostry SosOstry Sos
MarmoladaMarmolada
3
Umieść połowę żeber w pojedynczej warstwie na środku dużego arkusza folii o dużej wytrzymałości. Wyciągnij długie boki folii. Dwukrotnie złożyć oba krótkie końce folii do uszczelnienia, pozostawiając górę otwartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dodaj 1/4 szklanki wody (lub 1 kostkę lodu) do opakowania foliowego przez otwór na górze. Podwójny fold top do uszczelnienia pakietu, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku. Powtórz z pozostałymi żebrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Grill 45 min. do 1 godziny lub do zakończenia żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć żeberka z opakowań foliowych; zwrócić żeberka do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Żeberka posmarować mieszanką sosu barbecue. Grill 15 min., obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Boneshaker Old Vine Zinfandel z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Żywy rubinowy kolor w szkle, ten Zinfandel 2018 otwiera się aromatami wiśni, prażonego dębu, odrobiną skóry i nutami przypraw. Na podniebieniu doskonale dojrzałym aromatom owoców czerwonej jagody towarzyszy bezszwowa struktura, delikatne utrzymujące się smaki przypraw i smaczne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn