Pikantne warzywa z ciepłym sosem balsamicznym

Pikantne warzywa z ciepłym sosem balsamicznym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 167 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, oliwy z oliwek, radicchio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne warzywa z ciepłym sosem balsamicznym, Ciepłe warzywa z balsamicznym winegretem, oraz Sałatka mieszana z ciepłym sosem orzechowym.
Instrukcje
Ułóż zieleninę na dużym talerzu.
Rozgrzać olej i czosnek na małej patelni na umiarkowanym ogniu. Czosnek dusić w oleju, aby zaparzyć smak.
Wyjąć czosnek z oleju i przenieść go do małej miski. Wytrzyj patelnię i wróć do ciepła.
Dodaj ocet balsamiczny. Podnieść ciepło do wysokiej i zmniejszyć ocet o 1/2, 30 sekund. Wlać olej do rondla i ubić do połączenia z octem.
SOS skropić sałatką i doprawić zieleniną solą i pieprzem.