Pikantne warzywa i quinoa One-pot
Spicy vegetable & quinoan one-pot to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 508 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz quinoa, pasta curry madras, warzywo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Spróbuj Jeden Garnek Quinoa & Vegetable Dish, Jeden garnek tajski Quinoa miska z kurczakiem i pikantnym sosem orzechowym, oraz Jak zrobić Instant pot Quinoa / / Quinoa Caprese Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i pastę curry dusić z odrobiną wody przez 5 minut w dużym rondlu, od czasu do czasu mieszając.
Podgrzać mleko w dzbanku w kuchence mikrofalowej.
Dodać warzywa i komosę ryżową, a następnie wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, gotować delikatnie przez 10 minut, aż quinoa jest gotowane. Sprawdź przyprawy.
Podawać z ciepłym chlebem naan.