Pikantne tarty (aka Quiche!)

Pikantne tarty (aka Quiche!)
Pikantne tarty (aka Quiche!) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Mieszanka papryki, szpinak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarty Quiche, Pikantne Tarty Jajeczne, oraz Bekonowe Tarty Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować skorupę, wyjąć ciasto i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej, a następnie zwijać na lekkiej mące na skorupę o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
2
Przełożyć na patelnię i delikatnie docisnąć skórkę do krawędzi patelni, odcinając nadmiar skórki. Zawiń skorupę (w tart pan) w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do 24 godzin.Tarta z pieczoną papryką i fetą
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Serwuje 6-82 czerwone papryki, oczyszczone i połów1 mrożony szpinak, 10 uncji pudełka4 uncje pokruszony ser feta8 całe jajka2 szklanki pół i pół1 / 2 łyżeczki suszonego oregano1 / 2 łyżeczki soli1 / 2 łyżeczki pękniętego czarnego pieprzu
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4
Czerwona papryka pieczona, Skórka do góry, pod brojlerem i do momentu całkowitego poczernienia skóry (10-15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Wyjąć z piekarnika i umieścić paprykę w szczelnie zamkniętym plastikowym worku do ostygnięcia. W międzyczasie wyłożyć ciasto z folią i dodać ciężarki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Usunąć masę ciasta, wyrzucić folię i odstawić skórkę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Usunąć zwęgloną skórę z papryki i wyrzucić. Posiekaj paprykę. W dużej misce lekko ubić jajka, następnie dodać pół na pół, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pół Na PółPół Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dobrze wymieszać z trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
11
Paprykę, szpinak i ser feta rozłożyć równomiernie na dnie tarty. Delikatnie wlać mieszaninę jaj na wierzch, uważając, aby nie przepełnić. Powrót tarta do piekarnika i piec, aż lekko złoty na wierzchu i wykałaczka wychodzi czysty, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Ostudzić lekko przed wyjęciem zewnętrznej krawędzi z patelni i podaniem.Facebook
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
13
Twitter
14
Google
15
Pinterest
16
Kieszonka
17
E-mail
18
One Comment Comments Feed
19
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni
20
Następny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn