Pikantne Tapas Empanadas

Pikantne Tapas Empanadas
Pikantne Empanadas Tapas to bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto Skórki, jajko, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), Pikantne Ziemniaczane Tapas, oraz Pikantne Zapiekane Przegrzebki Tapas.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Można spróbować Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Intensywny fioletowy kolor. Aromaty tytoniu, lukrecji i czarnych porzeczek. Pełne z nutami tostów i dojrzałych owoców. Długie i zrównoważone wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn