Pikantne Szechuan Kurczak Sałata Okłady
Pikantne Szechuan kurczak sałata okłady jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rzodkiewkę daikon, olej z pestek winogron, kiełki fasoli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Pikantne Szechuan Kurczak Sałata Okłady, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Pikantne Okłady Z Sałaty Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podziel kurczaka bez kości na pół. Jeśli jest zbyt gruba, wybijaj, aby była cieńsza.
W średniej misce wymieszaj rzodkiewkę, marchew, kiełki fasoli i szalotki.
W małej misce, wymieszać pięć przypraw, cayenne, sól i pieprz. Doprawić lekko piersi kurczaka masą.
Kurczaka pokroić w paski.
W dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron. Raz gorące, zapiekać piersi kurczaka przez 4 minuty z każdej strony.
Dodać masło i cytrynę do patelni i smażyć kurczaka przez kolejną minutę.
Wyjąć kurczaka na talerz, aby ostudzić. Po ostygnięciu kurczaka pokroić w kostkę lub pokroić w kostkę.
Umieść łyżkę mieszanki warzyw i rozdrobnionego kurczaka na każdym liściu sałaty.