Pikantne Ryby Z Indii Zachodnich
Pikantne ryby z Indii Zachodnich mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.33 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka ziela angielskiego, sproszkowany imbir, filetowany Lucjan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to West Indies Fish Cakes With Curry Aioli, West Indies Patties, oraz Sałatka Z Indii Zachodnich.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris