Pikantne Potpies Z Indyka
Przepis pikantne Potpies indyka mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 217 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 268 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ziemniaki, sól koszerną, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy to Indyk Potpies, Indyk Potpies, oraz Indyk Potpies.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę do miękkości. W małej misce wymieszaj mąkę i wywar, aż będzie gładki; stopniowo mieszaj do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj indyka, groszek i marchewkę, ziemniaki, pietruszkę, tymianek i pieprz; delikatnie wymieszaj.
Rozgrzej piekarnik do 425°. Podziel mieszankę indyka na osiem 10 uncji. ramekins. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń ciasto.
Wytnij osiem 3-calowych. kręgi. W razie potrzeby delikatnie wciśnij pietruszkę do ciastek.
Umieść na mieszance z indyka. Ubij jajko i wodę; posmaruj wierzchołki.
Ułóż kokilki na blasze do pieczenia.
Piec 20-25 minut lub aż skórki będą złotobrązowe.