Pikantne pomidorowo-Arbuzowe Gazpacho z krabem

Pikantne pomidorowo-Arbuzowe Gazpacho z krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, cały 30 i pescatarian przepis ma 245 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kawałków arbuza, pomidorów, poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać kawałki arbuza można śledzić to danie główne z Arbuz Frosty {I Jak Wyciąć Arbuza} jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pomidor i arbuz Gazpacho, Bicie Ciepła: Pikantny Arbuz Gazpacho, oraz Pomidor arbuz Gazpacho z pistacjami i olejem bazyliowym.
Instrukcje
Upiec habanero na płomieniu gazowym, aż lekko zwęglone na całym. Używając ręcznika papierowego, zetrzyj jak najwięcej skóry.
Usunąć łodygę i nasiona i przenieść chile do blendera.
Dodać arbuz i czosnek i puree; przenieść do miski i przechowywać w lodówce.
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia i wypełnić miskę wodą z lodem. Oceń spody pomidorów przez X.
Dodaj pomidory do wrzącej wody i blanszuj przez 10 sekund, aby poluzować Skórki.
Przełożyć pomidory do lodowatej wody, aby ostygły.
Pomidory obrać ze skórki i pokroić w poprzek. Pracując nad sitem ustawionym w misce, podważyć nasiona. Naciśnij nasiona, aby wyodrębnić sok, a następnie wyrzuć je.
Przełożyć pomidory i ich soki do blendera i puree. Przecier pomidorowy wymieszać z puree arbuzowym wraz z octem i doprawić gazpacho solą.
W średniej misce wymieszać sok z cytryny z maślanką i oliwą z oliwek i doprawić solą. Złóż kraba, awokado i poblano. Zupę wrzucić do miseczek, ułożyć na środku sałatkę krabową i podawać.