Pikantne Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pikantne pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, czosnek, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 236 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść buraki, marchew, cebula, ziemniaki, czosnek, i fasola garbanzo do naczynia 9x13 cala pieczenia.
Skropić oliwą, doprawić tymiankiem, solą i pieprzem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, mieszając raz w połowie pieczenia.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika i wymieszać z winem. Powrót do piekarnika, i piec, aż wino w większości odparował i warzywa są miękkie, o 15 minut więcej. Wymieszaj warzywa z buraków, pozwalając im więdnąć od ciepła warzyw. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.