Pikantne Pieczone Krewetki

Pikantne Pieczone Krewetki

Instrukcje

1
Dodaj krewetki i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
2
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Piec aż krewetki są gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
4
Udekoruj klinami cytrynowymi i podawaj krewetki z francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Garnish with lemon wedges and serve shrimp with French bread.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn