Pikantne Pieczone-Jarzynowe Pitas
Pikantne pieczone-pity warzywne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pikantne Pieczone-Warstwy Warzywne, Śródziemnomorskie Pitas Warzywne, oraz Grillowane warzywa i kozi ser Pitas.
Instrukcje
Aby przygotować marynowane warzywa, połącz pierwsze 9 składników w dużej plastikowej torbie na suwak; dodaj grzyby, a następnie 4 składniki (grzyby przez cukinię) do torby. Uszczelnić i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, od czasu do czasu obracając worek.
Wyjąć warzywa z worka; wyrzucić marynatę.
Marynowane warzywa ułóż w jednej warstwie na płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 25 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z patelni; ostudzić. Warzywa pokroić i umieścić w dużej misce; wymieszać z pomidorem i papryką. Każdą połówkę pita wyłożyć plasterkiem sera; każdą wypełnić 1/2 szklanki mieszanki warzywnej.