Pikantne Pieczarkowe Bruschetta
Pikantne smażone grzyby Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka imbiru, mielonego pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Słodko-pikantne pieczarkowe smażenie, Pikantne Kiełki Smażone, oraz Pikantne krewetki smażone.
Instrukcje
Podgrzać pierwsze składniki 3 na dużej patelni na średnim ogniu; smażyć 1 minutę lub aż kminek zacznie ciemnieć.
Dodaj imbir do patelni; smażyć 30 sekund.
Dodaj czerwoną cebulę i kozieradkę; smażyć 2 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj sól i jalapeo; saute 2 minuty lub aż cebula zmięknie i zaczyna brązowieć.
Dodaj kolendrę, czerwony pieprz, i mielony czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać grzyby; gotować 7 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać w pomidorze, sos pomidorowy, 2 łyżki kolendry, i Garam Masala; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut lub aż sos zgęstnieje.
Posypać pozostałą 1 łyżką kolendry.
Podawać z kromkami wiejskiego chleba.