Pikantne Pepitas

Pikantne Pepitas
Pikantne Pepitas wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz sok z limonki łyżeczkę soli, mielony kminek, pepitas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Tosty Pepitas, Pikantne Kandyzowane Pepitas, oraz Pikantne Patelnie-miotane Pepitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wrzucić wszystkie składniki razem w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec 5 minut, lub do lekko rumiane, potrząsając patelnię raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Serw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn